Read e-book online 444 blunders die de geschiedenis (bijna) hebben veranderd PDF

By Herman Boel

Het derde deel in de succesvolle weetjesreeks van Herman Boel Maak kennis met het duurste koppelteken uit de geschiedenis, ontdek waarom sommige bijbels overspel aanraden in plaats van afkeuren, en kom te weten waarom een Amerikaanse nieuwszender de naam van de Zuid-Koreaan Sum Ting Wong beter gedubbelcheckt had. Na het succes van 666 leugens die iedereen gelooft en 555 feiten waar je helemaal niets aan hebt is Herman Boel terug met een nieuw boek vol historische en hedendaagse, maar vooral hilarische wist-je-datjes. Van het bedrijf dat The Beatles geen agreement wilde geven tot de toevallige ontdekking van de radioactiviteit: 444 errors die de wereld (bijna) hebben veranderd zet ze allemaal voor u op een rij.

Show description

Read or Download 444 blunders die de geschiedenis (bijna) hebben veranderd (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Tussen dip en droom (Dutch Edition) by Claudi Bockting,Evelien van Valen PDF

Lekker lezen ondanks dyslexie Dit booklet uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. Meer grip op je leven Heb jij ook vaak final van jezelf?

Get Zwarte lijst (Dutch Edition) PDF

Dan Brown noemt Brad Thor de `auteur van de headlines van morgen; nog voordat de Snowden-affaire aan het licht kwam schreef Thor Zwarte lijst. Een intrigerende en verontrustende mystery waarin hij schetst wat voor ontwrichtende gevolgen overall surveillance kan hebben als mensen met kwade bedoelingen het voor het zeggen hebben.

Verloren brood (Dutch Edition) - download pdf or read online

Verloren brood gaat over mensen en geluk. Mensen en ongeluk. Over hoe we liefde niet zien, ontwijken en willen opeisen. Over zoeken, vasthouden en loslaten. Het is een verhaal over het leven dat verder dendert, lang nadat het plezier er vanaf is. De vervreemdende wereld van alles tussen Noord, Oost en West is een grijze, grauwe vlek.

Eva Munnik,BNN's De wereld rond in 10 jaar (Dutch Edition) PDF

De beste assistance en ervaringen van alle presentatoren van three op Reis, onder wie Geraldine Kemper, Floortje Dessing en Chris ZegersVan een camperreis door de woestijn van Nevada naar het pageant der gala's Burning guy tot de verlaten hoogvlaktes van Mongolië of de buitenwijken van Parijs: De wereld rond in 10 jaar geeft genoeg inspiratie voor een leven lang reizen.

Extra resources for 444 blunders die de geschiedenis (bijna) hebben veranderd (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

444 blunders die de geschiedenis (bijna) hebben veranderd (Dutch Edition) by Herman Boel


by James
4.1

Rated 4.36 of 5 – based on 21 votes

admin