Achternamiddagen (Dutch Edition) by Christiaan Weijts PDF

By Christiaan Weijts

Dat Christiaan Weijts naast romanschrijver ook een sprankelende columnist is, weten de lezers van De Groene Amsterdammer en nrc.next. Met Achternamiddagen leidt Weijts zijn lezers rond in zijn atelier. Hij demonstreert zijn technieken en fascinaties, wijst information aan bij uiteenlopende leermeesters als Nabokov, Hermans, Montaigne, Flaubert, Winterson, Casanova en Roth. Tussendoor daalt hij af in een `lexicon met autobiografische fragmenten naar de bronnen van zijn schrijverschap. Een zelfportret in de vorm van elegante en lichtvoetige essays.

Show description

Read Online or Download Achternamiddagen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Claudi Bockting,Evelien van Valen's Tussen dip en droom (Dutch Edition) PDF

Lekker lezen ondanks dyslexie Dit publication uit de serie PrismaDyslexie bevat het lettertype Dyslexie. De letters van dit lettertype zijn zodanig aangepast dat dyslectici minder moeite hebben ze van elkaar te onderscheiden, waardoor er minder leesfouten gemaakt worden en het lezen gemakkelijker wordt. Meer grip op je leven Heb jij ook vaak final van jezelf?

Get Zwarte lijst (Dutch Edition) PDF

Dan Brown noemt Brad Thor de `auteur van de headlines van morgen; nog voordat de Snowden-affaire aan het licht kwam schreef Thor Zwarte lijst. Een intrigerende en verontrustende mystery waarin hij schetst wat voor ontwrichtende gevolgen overall surveillance kan hebben als mensen met kwade bedoelingen het voor het zeggen hebben.

Read e-book online Verloren brood (Dutch Edition) PDF

Verloren brood gaat over mensen en geluk. Mensen en ongeluk. Over hoe we liefde niet zien, ontwijken en willen opeisen. Over zoeken, vasthouden en loslaten. Het is een verhaal over het leven dat verder dendert, lang nadat het plezier er vanaf is. De vervreemdende wereld van alles tussen Noord, Oost en West is een grijze, grauwe vlek.

New PDF release: De wereld rond in 10 jaar (Dutch Edition)

De beste counsel en ervaringen van alle presentatoren van three op Reis, onder wie Geraldine Kemper, Floortje Dessing en Chris ZegersVan een camperreis door de woestijn van Nevada naar het competition der gala's Burning guy tot de verlaten hoogvlaktes van Mongolië of de buitenwijken van Parijs: De wereld rond in 10 jaar geeft genoeg inspiratie voor een leven lang reizen.

Extra info for Achternamiddagen (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Achternamiddagen (Dutch Edition) by Christiaan Weijts


by Paul
4.1

Rated 4.70 of 5 – based on 17 votes

admin